Rapla maakonna Pensionäride Ühendus MTÜ

Rapla maakonna Pensionäride Ühendus MTÜ
Ühendus on asutatud 7. märtsil aastal  ja püstitanud oma 1998. aastal kinnitatud põhikirjas eesmärgid kaitsta oma liikmete sotsiaalseid õigusi ja huvisid, korraldada seltsitegevust ning arendada sotsiaalset turvalisust ja hoolekannet. Ühenduse eesotsas on seisnud maakonnas tuntud inimesed Harri Kuusemets, Illar Eesik ja Lembit Reidla.  Ajad on muutnud prioriteete, sotsiaalhoolekanne arenenud,  vajadus tegutseda ja  kord aastas kokku saada on jäänud aga juba aastast 1986. Kõikide kokkusaamiste ajalugu koos fotode ja muude materjalidega on talletatud ja jäädvustamise ootel.  Nii olemegi jõudnud käesolevaks ajaks 33. maakonna memme-taadi suvepeo ettevalmistusperioodi, peoks valmistub 2 koori, 11 laulukollektiivi, 3 kapelli, 13 rahvatantsu- ja 4 seltskonnatantsurühma . Kohtume 8. juunil 2019 Märjamaa vallas Sillaotsa Talumuuseumis ja jääme ootama uusi kohtumisi.